Om Sus Borup terapi

Susborup Terapi v. Viby Torv
tilbyder individuel terapi. 

Hjælp til selvhjælp med at finde din vej. 

  • Hændelser i livet slår os ud af kurs, gør os sårbare og handlingslammede.
  • Gamle reaktions- og handlemåder, konflikter og problemer kan æde af vores livsenergi og begrænse os.
  • Vi kan have en udefinerbar fornemmelse af uro, manglende glæde og overskud.
  • Vi kan trænge til at få ny indsigt, skabe udvikling og forandring i vores liv.
  • Det kan være befriende at samle mod, handle og gøre noget for at få det bedre.


Susborup Terapi v. Susanne BorupSusborup Terapi
Specular psykoterapeut, MPF og sygeplejerske

Tavshedspligt, korrekt databehandling, løbende supervision og faglig udvikling er en selvfølge for mig.

 

“Mit forløb hos Susanne har været enormt udbytterigt! Hun lærte mig at rumme mine problemer og følelser, særligt de negative, og vende dem til noget positivt, så jeg via mit indre kunne påvirke det ydre. Hun skabte et trygt rum, hvor alt var tilladt, og hvor det gjaldt om at se muligheder i stedet for begrænsninger, reflektere, se indad, sætte grænser og acceptere sig selv.

Susanne har givet mig redskaberne til at vokse, og har med sit rolige gemyt guidet mig sikkert igennem mine udfordringer. Jeg har lært mig selv at kende på ny, og her et par måneder efter endt forløb bruger jeg stadig et værktøj som meditation i min dagligdag.

Jeg kan kun anbefale et forløb hos Susanne, hvor man i den grad bliver set, anerkendt og hørt. Jeg gik lettere fra hver session og fik overskud i hverdagen efter at have set hende.”

Jeanett, 2019

 

Sådan arbejder jeg

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt rum, hvor min klient føler sig forstået, anerkendt og respekteret.

Som klient hos mig får du hjælp til og mulighed for at udforske og arbejde med tanker, følelser/kropsfornemmelser og udtryk/adfærd, samt hjælp til at styrke kontakten til dine særlige ressourcer, kvaliteter og udviklingsmuligheder.

Terapien omfatter samtale og øvelser, eksempelvis guidet afspænding, meditation, visualisering, vejrtrækningsøvelser og kropsøvelser til bedre jordforbindelse. Jeg bruger også tegning, arbejde med lyd og bevægelse.

Jeg trækker på 30 års arbejde med mennesker som sygeplejerske, handicaphjælper og psykoterapeut, en lang personlig udviklingsproces og egne oplevelser med at have  stress, alvorlig fysisk/psykisk sygdom og død tæt inde på livet.

Om mig

Jeg hedder Susanne Borup, er 50 år, uddannet sygeplejerske og psykoterapeut, MPF (godkendt af Dansk psykoterapeutforening) ved psykolog- og konsulenthuset Specular, Århus N.

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Jeg modtager løbende supervision for at dygtiggøre og udvikle mig som terapeut.

Kontakt

Mail: info@susborup.dk
Tlf: 2897 1558. 
Facebook: https://www.facebook.com/susborupterapi/
Eller brug kontaktformularen.